Om Norsk Barnesmerteforening

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 av /home/4/n/norskbarnesmerte/www/drupal/includes/menu.inc).

Norsk Barnesmerteforening er en tverrfaglig forening for alle grupper fagpersonell som har interesse for vurdering og behandling av smerter hos barn. Foreningen ble dannet 10.09.2004 og formelt stiftet 25.09.2005. Styret er bredt faglig og geografisk sammensatt av leger, sykepleiere, fysioterapeut, psykolog og farmasøyt.

Ta kontakt med oss på e-post: nbsfmedlem@gmail.com og følg oss på Facebook: www.facebook.com/norskbarnesmerteforening

Norsk Barnesmerteforenings styre valgt 6. mai 2017 for perioden 2019-21 har konstituert seg til følgende roller og oppgaver:

Leder: Tanja Pedersen
Nestleder: Liv Gutrad