Vårseminaret 2018: Tanja Pedersen

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 av /home/4/n/norskbarnesmerte/www/drupal/includes/menu.inc).

Tanja Pedersen er barnelege, ekspertutdannet i Nyfødtmedisin i Aarhus, Danmark, og ansatt som overlege på Nyfødtintensiv, Haukeland universitetssjukehus.

Hun har vært NIDCAP-trainee siden 2015 og forventer å avslutte utdanningen i løpet av ca. 1 år. Hun har siden 2015 også vært nestleder i Norsk Barnesmerteforening.

Tanja avslutter i for tiden en utdanning i pediatrisk etikk ved barnesykehuset Children`s Mercy, USA.

Er du interessert i NIDCAP eller lurer du på hva det er; Tanja tegner og forteller på vårseminaret!

Program og informasjon om påmelding finner du her.