Årets prosjektmidler er tildelt manuellterapeut og forsker Lars Skogvold

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /home/4/n/norskbarnesmerte/www/drupal/includes/common.inc).

Styret i Norsk Barnesmerteforening tildeler årlig prosjektmidler i den grad foreningens økonomi tillater dette.

I år har styret tildelt 4000,- til Lars Skogvold for prosjektet "Kronisk tensjonshodepine og mestringsstrategier hos barn og unge". Lars Skogvold er fysioterapeut, spesialist i manuell terapi, kognitiv terapeut og forsker, og arbeider ved Abilsø fysio & manuellterapi AS.

Prosjektmidlene ble overlevert på vårseminaret, og Lars Skogvold er invitert til å presentere prosjektet og resultater på neste års vårseminar.

Les mer om tildeling av prosjektmidler her.