Svensk Barnsmärtförening (SBSF)
Nettsidene til vår svenske søsterforening. Her finnes bl.a link til de svenske retningslinjene for smertebehandling i nyfødtperioden og retningslinjer for behandling av post-operativ smerte hos barn.

Barn og smerte
Nettsted i regi av barn og smerte-gruppa i Barnesykepleierforbundet. Her finnes informasjon om ulike smertevurderingsverktøy på norsk.

International Association for the Study of Pain (IASP)
IASP er den største tverrfaglige internasjonale organisasjonen innen smertefeltet. Den ble dannet i 1973. Oktober 2005 - oktober 2006 er IASPs globale år mot smerter hos barn. Les mer her.

Scandinavian Association for the Study of Pain (SASP)

Norsk Smerteforening

Nasjonalt kompetansesenter for barne- og ungdomsreumatologi(NAKBUR)

Nasjonalt kompetansenettverk for legemidler til barn
Nettverket arbeider for at legemiddelbehandling til barn skal være hensiktsmessig og trygg, og i størst mulig grad basert på dokumentert kunnskap. Nettverket arbeider for at alle parter som er involvert i legemiddelbehandling til barn skal ha, eller ha tilgang til, nødvendig og relevant kunnskap og at de kan handle og samhandle på en hensiktsmessig, korrekt og trygg måte.

Norsk forening for pedodonti
Foreningen organiserer tannleger og andre som har interesse for barnetannpleie.