Fagstoff

• Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6656 av /home/4/n/norskbarnesmerte/www/drupal/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /home/4/n/norskbarnesmerte/www/drupal/includes/common.inc).

Norsk Barnesmerteforenings årlige vårseminar hadde rekordstor påmelding, nesten 100 fagfolk med interesse for barn og smerter møtte opp til tverrfaglig seminar på Lovisenberg Diakonale Høyskole.