Norsk oppfinnelse blir presentert i Seattle

myShield™ er laget for å avlede og er en smart og bøyelig engangskjerm som kan festes på hele armen. På den ene siden er det et letebilde, og på den andre siden er det oppgaver som den voksne kan snakke med barnet om.  På den måten avledes og skjermes barnet for det ubehagelige, samtidig som den voksne får arbeidsro til å stelle såret eller stikke inn nålen. Det oppstår positiv interaksjon mellom barnet og den voksne gjennom samtalen om leteoppgaven.

Great Ormond Street Hospital for Children er i disse dager i ferd med å avslutte sitt studie over Procedure-related Pain for Children in inpatient and outpatient settings: How can we improve their experience? Funnene blir presentert onsdag 3. juni 10th International Symposium on Pediatric Pain i Seattle av Dr. Anna Williams.